27.11.2007

24.11. Dordrecht (NL)

Amsterdamista takaisin etelään päin Bibelot -nimiselle klubille. Todella oudon näköinen paikka. Ihan hyvällä tavalla. Korkea kuin mikä. Kaikuisa halli. Ei hyvä.
Ennen tsekkiä käytiin kaupungilla pyörimässä. Hieno oli. Mie tykkään tästä näiden arkkitehtuurista. Suurimmaksi osaksi punatiiltä ja talot on kaikki erilaisia. Tämä siis koko Hollannissa. Käytiin kauppoja kattelemassa. Samat Henkkamaukat ja Vero Modat on täälläkin. Ja Dreesman.

Martinin W8 2xsub + 2xmid/hi /puoli. Yläkomerot liian alhaalla. Aika kovaa tuli taas päästeltyä mutta hevi on heviä. Joku kivikautinen Yamaha oli etupäässä. Lisäksi räkillinen Behringeriä. En edes koskenut niihin. Ei tarvinnu kun tiskissä ei riittänyt kanavat minkäänlaiseen patchaamiseen. Efektit ihan perusjuttuja. Yleisö oli vähän skarpimpaa kuin eilen. Ihan jees meininki. Keikan jälkeen jäätiin vielä tonteille heilumaan ja pitämään jotain yleistä huutokilpailua. Kova oli möykkä bäkkärillä kun 20 ihmistä mesoaa. Mutta mukavaa oli.
Yöllä ajeltiin taas Amsterdamiin. Tällä kertaa jäätiin hotellille.
Ei hävinny muuta kuin Electron. Hienosti tehty. Vahvaa osaamista.

Pitkänä miinuksena mainittakoon internetin puuttuminen tyystin. Porukka muuttui täysin kun ei ollutkaan tuttua turvallista pakopaikkaa. Piti keskustella ihmisten kanssa. Pelottavaa.

Turistihommia.


Aina ei nappaa.


...vaikka maisemat on tätä luokkaa.


Päivän ohjelma.


Volkmar pitää kuria paikalliselle tekniikalle.


Ja perinteinen etupään kuva.


Keikka.

Ei kommentteja: