14.11.2007

13.11. Hannover + vähän muutakin

Täällä sitä mennään. Perus naureskeluksi meinasi mennä alkumatka mutta nyt alkaa tunteet taas rauhoittumaan. Paljon lähti taas tavaraa mukaan vaikka kaikkea ei otettu edes mukaan. Tai no. Kaksi kitarakaappia ja bassokaappi jäi varastoon. Paitoja ja muuta myytävää sälää on niin perkeleesti mukana ettei meinaa mahtua sekaan. No mikäs siinä kun menevät hyvin kaupaksi. Jospa niitä ei kotimatkalla olis enää yhtä paljon. Ja osa kamoista pitäis kuulemma saada bussin kyytiin niin saadaan tänne enemmän tilaa mikä on kovin mukavaa.

Rengashuolet on myös unohdettu. Oli ilmestynyt autoon ihan uudet kitkarenkaat! Jeah! Ja kaiken huipuksi olivat antaneet vielä alennusta vuokrasta. Hyvä meininki.
Scandia Rent. Hieno firma.

Laivamatka oli vähän semmosta ja tämmöstä. Siitä ei jää paljon kerrottavaa.
Pojat on poikia. Eilen illalla tultiin perille ja ajeltiin yötä myöten Hannoveriin. Ois tehny mieli nukkua pidempäänkin mutta oli niin kylmä ettei siitäkään tullut mitään. Käytiin kaupungilla töhöilemässä aamupalan/lounaan merkeissä. Pienimuotoista shoppailuakin tuli harrastettua. Dallas-DVD 99 senttiä. Ei paha. Friman hommasi semmosen prepaid liittymän. Mukaan tuli puhelin. Ihan paska kuulemma. Se puhelin, liittymästä en tiedä.
Aika on kulunut lähinnä odotellessa ja tutustuessa ihmisiin. Rasittavaa touhua. Odottelu. Ei tutustuminen. Tehtiin tsekki kaikessa rauhassa. Tosin eipä meiltä siihen pitkään mene. Kling & Freitagin setti ja Allen & Heathin vanha paska. Ei kunnon delayta. Se on välillä semmosta.

Catering on kohdallaan. On nimittäin vähän kaiken ja laista. Vähän eri meininkiä kuin koto-Suomessa. Tour manager on hassu kaveri. Toivottavasti rauhoittuu vähän jossain vaiheessa. Eipä siinä mitään. Homma hoituu ja on olo että edes joku välittää. Sekin on pelkkää plussaa. Kaikennäköisiä lappuja liimaili pitkin seiniä. Rupesi kyselemään settilistaakin jo hyvissä ajoin alkuillasta. Ihmeteltiin että mitä se kaveri duunailee niin oli vaan hätä että saa ajoissa printattua niistä nivaskat että on varmasti kaikilla setti hallussa.

Vähän on semmonen kuumeinen olo. Painaa mieltä. Jospa se menis ohi eikä yltyisi pahemmaksi.

Tätä kirjoittaessa ollaan jo Essenissä. Lähdettiin kun saatiin Swallowien jälkeen kaikki kamat kyytiin. Kello näyttää olevan puoli neljä. Nyt ollaan hotellissa ja jos jaksais niin suihku tekis kanssa hyvää. Vaan eipä taida jaksaa. Aamulla sitten.

Ihme sällejä on muuten nää sakemannit. Mie oon nyt kahden päivän aikana nähnyt enemmän tehtaita ja rekkoja kuin koko tähän astisen elämäni aikana yhteensä. Niitä on nimittäin kumpiakin joka paikka täynnä. Pitkällisen pohdinnan lopputuloksena päädyin semmoiseen johtopäätelmään että joko ne tekee niitä rekkoja noissa tehtaissa tai sitten ne rekat kuskaa lisää kamaa että nuo tehtaat saadaan vielä isommiksi. Nuo tehtaat on oikeessti semmosta kokoluokkaa että noissa varmasti tehdään niitä tehtaita, mitä Suomessa on.
Äskenkin oli just semmonen Ikean tehtaiden tehdas. Kauhee laitos.

Ja sitten näitten on pakko olla sokeita. On nimittäin semmoisia kylttejä että ei voi erehtyä. Ja sitten ne pitää vielä ripustaa johonkin pilven reunalle tai rakentaa julmettu supportti että varmasti näkyy. On kaikennäköstä ausfahrttia ja kaupthallea tienposket väärällään.

Nyt mie siis tiedän senkin että miksi joissain autoissa on niitä koko katon kokoisia kattoikkunoita. Siksi että nää tyypit näkee lukea noita mainoksia. Rajoittunut on tämä meidän Transit kun ei tarjoile näitä mukavuuksia vaan välillä joutuu ihan kyyristymään jos on tarve nähdä mainos koko mahtavassa olemuksessaan.

Nii, käytiinhän myö siellä keikallakin. Olihan se. Hyvä oli. Porukka oli jopa ihan messissä, mikä aiheuttaa jostain syystä aina semmosen omituisen tunteen. Hyvän olon. Hankala paikka oli työskennellä kun FOH oli parvella ja pikkiriikkisen erilainen oli tutina siellä yläkerrassa verrattuna siihen, missä suurin osa populasta oli. Merchandisea oli kuulemma mennyt hyvin. Hieno homma. Päästään niistäkin eroon.
Ja Niilo veti välispiikit natiivien kielellä. Kyllä toimi. Nyt alkaa olla jo kiire opiskella hollanti. Sveitsiähän myö kaikki puhutaan ihan sujuvasti.

Kamera päätti taas kadota johonkin. Yllätys. Nyt siellä olis taas niitä kuviakin. Pitää lisäillä sitten kun se taas haluaa olla miun kaveri.

Hirveesti oli taas kaikkee asiaa mut ei nyt muista enää.
Moikka moi moi.

Käykää lukemassa myös Villejen kirjoitukset Insomniumin blogista. Ja kattomassa niitä miun ottamia kuvia.

Ei kommentteja: