21.11.2007

17.11. Lindau

Rakas päiväkirja!

Päivällä mentiin tonteille jahka ensiksi herättiin. Nukutti hotellissa taas hyvin.
Ja taas oli hieno paikka. Jonkun jätkän itse kyhäämä 20 vuotta vanha PA joka ei ollut ollenkaan huonon kuuloinen, MH2, räkissä kaikkea riittävästi ja se kauan kaivattu D-Two. Tsekissä oli vielä hyvä meininki mutta keikalla jotenkin paikka muuttui ihan täysin kun tuli läskiä saliin. Tosi outo homma. Ihan tukossa koko paketti. Tuli vähän semmonen työkeikka-fiilis vedon jälkeen. Hyvältä kuulemma soundaa mutta kun ei itse voi olla tyytyväinen mihinkään niin ei se paljon auta. Pientä kehityskeskustelua on aloiteltu aiheesta kitarasoundi. Hyvällä menestyksellä. Jätkät ottaa homman tosissaan ja se on hyvä se. Aletaan vähän ruuvailemaan että sais pahimman kirskunnan pois. Ja miten käy kun siitä ei sitten saakaan enää mitään selvää? Kassellaan.

Ruoka oli taas erinomaista. Laaja valikoima erilaisia lihoja sisältäen karjaa ja kalaa sekä kaikki mahdolliset perunavaihtoehdot. Harmitti kun ei jaksanut syödä enempää.
Maitoa kaipailen todella pahasti. Noin litran päivässä kun sitä on tottunut juomaan niin ei ole helppoa yhtäkkiä olla kokonaan ilman viikkotolkulla.

Kaiken näköistä turinointia keikan jälkeen. Kävin taas kattomassa Amojen keikkaa tovin. Hyvin toimi.
Keikkojen jälkeen tutustuin vielä paikallisiin teknikoihin. Mukavia on ihmiset täällä. Ei oo ollenkaan semmosta vittuilu-meininkiä mitä kotona on aika monessa paikassa. En nyt ala sen tarkemmin erittelemään mutta jokainen voi omissa päissään vähän ynnäillä että miten sitä tulee käyttäydyttyä. En siis tarkoita kaikkia mutta meihinkin mahtuu kaiken näköistä jantteria.

Sitten päästiinkin asiaan. Mie luulin että olisi ihan mukava ilta tulossa. Mutta ei. Volkmarin suosittelemaan tissibaariin sitten mentiin ja se olikin sitten taas semmosta. Huorat siellä jotain puuhasteli ja yritti saada asiakkaita. Miehän kun en parisuhteessa elävänä semmosiin hommiin lähde niin rupes ahistamaan ja vituttamaan ja halusin pois mutta ei kuulemma käynyt päinsä. Lisää piti juoda maailman kalleinta kaljaa.
Kostoksi tästä sammuin.

Jotenkin sieltä päästiin hotelliin ja unille. Aamulla oli joillakin hieman käynnistymisvaikeuksia. Ei pahoja.

Äitille vaan terveisiä. Luet tätä kuitenkin. Hengissä ollaan ja hyvin menee.


Ja taas muutama kuva. Muita kuvia voi ihailla(?) Insomniumin blogista.

Rouding.


Keula.


Monitori-landia.


Sali.


PA mallia tee-se-itse.


Pikku sivubisnes.


Keikka 1.


Keikka 2.



Keikka 3.

Ei kommentteja: