1.11.2007

Elokuvaa, internettiä, murtuminen...

...ja kaikkea muuta kuin työtä.

---Kaikkea muuta kuin audioläppää alkaa---

No niin. Täällä taasen. On menny aika ihan muuhun. Siitä myöhempänä lisää mutta aloitetaan aikajärjestyksessä alusta.

Tämä eräskin täkäläinen rokkifestivaali nimittäin päätti lahjoa työntekijöitään elokuvalla. Ja ikään kuin jollain tavalla aiheeseen liittyen pätkäksi oli valittu Ganes.
Suurena korruption ystävänähän sinne oli totta kai lähdettävä.
No maanantaina sitten Pekan kanssa jo hyvissä ajoin valuttiin teatteriin pohtien mikä kaikki tulevassa kokemuksessa menee pieleen. Eli melko hyvät oli odotukset. Pessimisti ei pety, niin kuin sanotaan.
Ja semmonenhan se oli. Ensimmäiset naurut sai heti alussa tulleesta mainospätkästä, jossa farkkutakin hihaan oli laitettu sponsoreiden merkit. Se oli lähinnä semmosta naurun ja itkun sekaista vitutusta. Että tämmöseksikö se on menossa? Muutaman kerran noita mainoksia oli sitten piilotettu sinne elokuvan keskelle. Häiritsi. Ei varmaan kaikkia mutta mie en voi sietää tuommosta. Joitakin yksityiskohtavirheitä tuli myös löydettyä. Ja uutta faktaa. En mie tiennytkään että Norther on ollu kasassa jo 70-luvulla. Tavastian bäkkärillä oli komeesti isolla kirjattu seinään Northerin ja muutaman muunkin vielä vaikuttavan bändin terveiset. Hymiö.
Muutama keskinkertainen näyttelijäsuoritus (aivan liikaa ns. julkkisvierailuja) ja vähän sinne tänne poukkoileva juoni.
Outo leikkaus. Mitähän vielä. No ei mitään todella pahaa kuitenkaan.
Värit ja maisemallinen ulosanti oli onnistunut. Siitä plussaa.
Loppujen lopuksi tulihan se katsottua loppuun asti. Eli siedettävä.
Tietääpähän nyt ettei tarvii miettiä pitäiskö se nähdä. Ei varmaan tarvii ellei joskus joulun pyhinä tule telkkarista eikä muuta tekemistä ole.

Ennen Ganesiahan tuli taas vartti trailereita. Kaikki vaikutti ihan paskoilta. Voi helvetti sentään! Ei tulis ikinä mieleenkään käydä kattomassa moisia tuotoksia.
Ja joku vielä ihmettelee miksi kotimainen elokuva ei menesty.
Pitäis nekin vissiin tehdä itse.

Kuvan jälkeen Kuppilassa analysointikalja ja kotio nukkumaan että voi herätä yöllä kahden maissa...

...ja ihmetellä että miten voikin olla rytmi näin sekaisin. Viikonloppu tietysti vaikuttaa. Sunnuntain kotimatka oli taas tuttuun tyyliin pitkä kuin Holmesin mulukku.
Kasilta kotona ja ysiltä yllätti uni. Kaksi tuntia tuli vedettyä sikeitä ja eihän siinä auta kun kikkailla aamuun asti niitä näitä.

No ei siinä mitään. Aattelin että jos tässä jotain jännää kattelis vaikka internetistä. Tuosta hra. Perkeleen neronleimauksesta.
Perus kollegoiden ja tuttujen blogien läpi kahlaamisen jälkeen ei nukuta vieläkään. Mikäs nyt eteen? Sitten se tapahtui. Aamuyön hämärinä tunteina on taipumus tehdä mitä ihmeellisimpiä asioita. Eikä ollut poikkeus tämäkään. Muistin hra. Penteleen viimeisimmän villityksen. Tämän samaisen, jota olen myös hieman itkun ja naurun sekaisen vitutuksen tunteen vallitsemana sivusta seurannut ja paljon kuullut puhuttavan. Lärvikirjaanhan se oli sitten rekisteröidyttävä. Mie olen aina ollut jostain syystä vastaan kaikkia muotijuttuja ja tämän kohdalla oli sama homma. Sosiaalinen painostus kävi kuitenkin liian kovaksi ja niinhän se murtuminen tapahtui. Kaikkihan siellä on, sanotaan. Ja pitäähän se nyt käydä katsomassa, mitä se emäntä plärää päivät pitkät. Nyt on menny pari päivää tutustuessa uuteen villitykseen. Saas nähdä että miten pitkään jaksaa kiinnostaa.
Täytyy tosin kyllä tunnustaa että olen viihtynyt ja onhan siellä paljon ihmisiä, joita ei muuten tule nähtyä tai ei tule muuten pidettyä yhteyttä. Ja kyllä on paljon kavereita. Voi mahoton paikka. Otan osan sanoistani takaisin.
En kaikkia.

Mutta hei!? Mitä ihmettä mie teen jollain virtuaalituopilla tai ilmapallolla? Häh? Tarjotkaa baarissa niitä kaljoja ja lahjoja!

---Paluu audioläppää sivuavaan löpinään---

Alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan Euroopan kuviotkin.
Nyt pitäis vielä hoitaa vähän siviilivelvollisuuksia että voi unohtaa elämän kolmeksi viikoksi. Paljon olis puuhaa.

---Ei ollut paljoa sitäkään---

Viltsu, mie oon ihan tunturilla että miten tähän mitään rss:ää saa.
Tuleeks se jostain auxista vai pitääkö kaivaa eq:lla? En ymmärrä. Tai siis tiedän mikä se on mutta siihen se jääkin. HELP!

-U-

2 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Mä löysin sen sun RSS-feedin kyl, mut linkkiä sulla sinne ei oo.
Löytyy sulta tämmösestä osoitteesta
http://urski.blogspot.com/feeds/posts/default
Muissa ainakin näissä bloggerin blogeissa toi linkki on automaattisesti jossain kohti tekstiä eli joko varsinaisten tekstien tai sit ton sivupalkin alareunassa.

Urski kirjoitti...

OK. Kiitti! Minäpä laitan sitten tuon linkin tuonne.