22.11.2007

18.11. Pratteln, Sveitsi

Matka taittui lähinnä maisemia katsellessa ja lueskellessa Eläkeläisten Suuresta suomalaisesta juopottelukirjasta vähän toimintamallia täällä puuhasteluun. Paremmatkin ois maisemat voinu olla. Sukram tosin hihkui ja kiljui etupenkillä että muuttaa asumaan Sveitsiin kun on niin hienoa. Tee se.
Rajalla oli myös vähän tiukka tilanne kun kaiken pelottelun jälkeen oltiin valmistauduttu siihen ja sitten ei edes huomata kun mennään siitä yli.

Kraftwerkstrasse löytyi jolla Z7 sijaitsee. Nyt täytyy kyllä sanoa teille rakkaat katsojat että kaiken kuulemani perusteella olin tulossa hienoon paikkaan. Mutta täälläpä on vielä hienompaa. Ei mitään järkeä. Ehdottomasti hienoin paikka, missä mie oon ikinä käynyt. Täällä on käyny kaikki bändit Manowarista lähtien. Henkilökunta on viiksekästä ja mukavaa. Juhlaa! Paikka vetää 1500 karvapäätä, joten tilaa riittää. Päivä menikin aika paljon ihmetellessä rakennusta. Pyykkipäivä oli myös. Koneellisen pesin vaatteita. Kyllä nyt taas kelpaa.

Etupäässä 48-reikäinen Heritage 3000, ihan jees. Miekin sain oikein valita että haluunko käyttää Drawmerin vai Klarkin geittejä. Dbx:n kompurat. 160:ä ja muita. Tais olla joku BSS ja Klark kanssa. Liikaa kaikkea kun ei oo kanavia, mihin laittaa. Tehtiin siis silleen että Amoille rauhoitettiin omat kanavat ja StS ja myö mentiin samoilla. Monitorilandiassa oli samanlainen Midas ja Klarkin EQ:t Hyviä mikkejä paljon. Kaikin puolin homma kunnossa. PA oli joku EV:n line array. Riittävä. Hirmuinen pelottelu oli dB-rajasta, joka virallisesti on 93 mutta todellisuudessa 100. Perseilyä. Siinä sadan hujakoilla mentiin ja hienosti toimi.

Pimpola (valomies) tuli tänään. Jälleennäkemisen riemua ei ollut. Toi mulle ruisleipåä, mitä olin toivonut. Hyvä jätkä.

Meillä oli varmaan hotelli Prattelnissakin. En vaan muista kyllä nyt yhtään.
Ilta oli hilpeä.

Tämmönen saluuna.


Pimpolalla on joku tuska.


Keula.


Riittävästi kaikkee.


Egokaappeja.


Mättö.


Keikalta.


Ei kommentteja: