3.12.2007

25.11. Vosselaar (BE)

Belgia toivotti meidät tervetulleeksi sateella. Biebob oli tämän paikan nimi. Melko pieni klubi melko pienessä kaupungissa. Oli pientä laiskuutta ja velttoutta ilmassa. Vähän kiire tuli lopulta ja StS ei tehnyt äänentarkistusta ollenkaan. Keikka meni taas oikein hyvin. Paljon porukkaa. Joku tyyppi oli tullut Costa Ricasta pelkästään Insomniumin takia. Ranskasta ja mistä lie muualta oli myös jengiä. Sekopäitä.

Keulassa taas MH3 ja 4x dbx 166 + 4x DS201 + M2000 + SPX900 + dbx:n se hauska sub synthesizer –mikä lie mokkula ja kai jotain muutakin. PA oli mulle entuudestaan tuntematonta merkkiä ja soundas aika oudolta.

Keikan jälkeen takaisin homeelta haisevalle bäkkärille nuilottamaan. Bäkkäri sijaitsi lavan alla kellarissa ja sinne pääsi ainoastaan lavan kautta, joten StS:n jälkeen kamat kainaloon ja käytävään odottelemaan. Nettikin lopetti toimimisen joten aikasta lailla tylsää oli loppu ilta. Eikä se luonnollisesti kantanut sinne kellariin asti missään vaiheessa. Mietittiin että miten kävisi jos lavalla syttyisi tulipalo. Muuttuisi backstage yht´äkkiä katakombiksi. Hieno meininki.
Pimpola teki Amoillekin valot tänään kun paikalta ei löytynyt minkään näköistä valomiestä. Tiskin ohjeet oli flaamiksi tai joksikin muuksi ymmärrettäväksi paikalliseksi kieleksi väännetty. Ammattimies kuitenkin hoiti homman kotiin.

Pienemmillä lavoilla, niin kuin täälläkin, joutuu aina tekemään jonkin sortin ratkaisuja lavalle mahtumisen kanssa. Lähinnä se koskee rumpuja bassokaappia ja kitarakaappeja. Niiden kanssa on sitten erilaisia sovelluksia. Joskus toimivampia, joskus vähemmän toimivampia. Yleensä kuitenkin toimii.

Kaiken tämän hauskan jälkeen oli vuorossa autoilua. Sehän toimii aina.

Tämän näköinen paikka tällä kertaa. Biebob.


Ja sisältä.


FOH.


Vessa.

(Pimpola)

Keikka.

(Pimpola)

Helvetin hauskaa.

(Pimpola)

Ei kommentteja: