16.11.2007

15.11. Berliini

Columbia Club. Tempelhofin lentokentän vieressä sijaitseva entinen jenkkien elokuvateatteri. Tempelhof oli niitten tukikohta joskus silloin aikoinaan. Aivan älyttömän kokoinen rakennelma muuten. Mielenkiintoinen yksityiskohta on peltilattia, joka aiheutti tyhjänä aika, sanotaanko metallisen soundin. Onneksi tuli taas läskiä siihen päälle. Josta tulikin mieleen että aika isoja korstoja on muuten keikoilla käynyt. Ennen tsekkiä käytiin Sukramin kanssa kävelyllä. Ei siellä oikeestaan mitään ollut. Jotain siistin näköisiä kirkkoja ja muutama die Turkische tuli vastaan. Seinät on täynnä jos jonkin näköistä töherrystä. Hakaristejä ei sentään oo niin kuin Suomessa. No sepä taitaa olla rangaistava teko.
Catering on taas kohillaan. Voi perkele! Tuoreita simpukoita ja mustekalaa. Eihän näin hienoo oo missään! Ennen hotellille lähtöä söin vielä simpukoita. Ai ai. Herk herk.

Ei kunnon dilsaa. Talon jätkä oli ihan täys kulli. Piekse ittes. Muuten ihan ok. Edessä XL-200 höystettynä Drawmerin gate + BSS kompura –osastolla. Efektit taas perusperus 990, REV500, PCM91 ja sitten se joku Rolandin delay. Varmaan ihan kelpo peli mutta ilman tappia täysin joutava. Martinin W8-läjä 4xHi/Mid + 4xSub per puoli Lappalaisilla ajettuna. Aivan hyvä.

Semmosen aika jykevän soundin sai väännettyä. Hyvin lähti. Tähän asti heikoin valomies. Tuu jo Pimpola, ei nää osaa. Ja tuo miulle sitä ruisleipää! Ja semmosta maitoa, jota uskaltaa juoda.

Keikan jälkeen normaalit toimenpiteet. Mie tulin Vännin kanssa hotellille ja muut jäi mesoamaan Clubille. Kattelin Uuno D.G. Turhapuron ja kävin unille. Heräsin yöllä kun Friman kampesi viereen nukkumaan.
Nyt on tullut nukuttua aika hyvin kaksi viime yötä. Tulevasta ei ookaan tietoa.
Yksi asia mikä vituttaa todella paljon on se, että täällä on ihan helevetin kylmä. Joka paikassa.

Meillä on kaverina semmonen GPS navigaattori. Se on välillä vähän hukassa kaistojen kanssa niin on tullut huteja. Ei ole ihan täysin vakuuttanut. Pitää jonkun olla varmistamassa ja lukemassa sitä navigaattoria. Ei nimittäin ihan vähän ole liikennettä täällä. Eilen illalla yritettiin hakea sairas kitaristi keikalle niin ei voinut muuta kun ilmoittaa että soittaa taksin että muuten ei keritä keikalle. Käännyttiin takaisin ja saatiin Vännikin paikalle hetken päästä. Semmoisia ruuhkia syntyy täällä kun veturinkuljettajat menee lakkoon.


Täällä ois sit tämmöstä.


Ja tämmöstä.


Sekä myös tämmöstä.


Monitorimaailma.


Backstage mallia Berliini.


Turistikuva ala Tempelhof.


FOH.


Bäkkärillä on tunnelmaa.


Ja ruokapöydässä. Tästä vähän mallia!


Iltaruuhkaa Berliinissä.


Keikalla oli semmosta.


U

1 kommentti:

Viltsu kirjoitti...

Myö kun nyt viimeks kävästiin Berliinissä siinä teidän naapurissa eli Columbia Hallessa niin siellä oli kans toi catering vähän saatanan hyvin hallussa. Hummereita, kuningasrapuja, lammasta, paria eri kasvishöttöä, riisiä, perunaa, schnitzeleitä ja jälkkäriks juustokakut ja jätskit ja hedelmäpöydät. Aiaiai