5.11.2007

03.11. Helsinki, Gloria

Helsinkiin piti taas lähteä käymään. Aamu alkoi jo hyvissä ajoin auton pakkaamisella. Ei mahtunut. Alkumatka meni mukavasti leffaa katellessa kun oli koko takapenkki omassa käytössä. Jyväskylässä tulikin sitten ahdasta.

Jännittävä vaikutus on myös ilmaston lämpenemisellä. Mitä pidemmälle etelään mennään niin sitä talvisemmaksi sää muuttuu.
Tässä näkymä varmaan jostain Lahden tienoilta.


Pitkästä aikaa Gloriassa keikalla. Ihan sama meininki kun aina ennenkin. Jotain sinne pitäis tehdä että siitä paikasta tulisi edes siedettävä. Tai itse paikassahan ei sinänsä ole muuta vikaa kuin akustiikka. Ihan mukava miljööhän se on. Tavallaan. Se kaikukammio ei oikein ole vaan mun mieleen. PA olisi ihan hyvä jos sitä olisi riittävästi, vaan kun ei ole. Paikalla oli innokkaita nuoremman polven roudareita niin paljon että hyvä kun sekaan mahtui. Tämähän yleensä aiheuttaa sen että homma vähän venähtää kun arvotaan että kuka tekee mitäkin. Näin tälläkin kertaa. Mutta ei siinä mitään. Hyvinhän poijjaat lopulta suoriutuivat. Kiitoksia vain. Tehtiin tsekki alta pois siinä iltapäivällä ja sen jälkeen raivostuttavan pitkä odotus. Veto vasta klo 0.30. Ei jaksanut mihinkään lähteäkään. Yleinen ilmapiirikin oli melko väsähtänyt. Varmaan puolet ryhmästä nukkui vuorollaan eteisen sohvalla.
Ruoan saantiin sen tilaamishetkestä meni vissiin kolme tuntia. Ja voi helvetti niitä Kotipizzan läpysköitä. Niissä ei hinta-koko suhde kohtaa millään tavalla. Sääliksi käy sitä joka nuokin maksoi. Ei tuommosesta tule kuin paha mieli jopa meikäläiselle, joka ei yleensä paljoa syö.

Suunniteltiin että oltais sunnuntaina osallistuttu samassa paikassa järjestettäviin hajoamisen SM-kilpailuihin. Olisi kannattanut. Kunto oli ainakin kohdallaan.



Keikka alkoi sillä että pojat oli pätchänneet kickin väärään kanavaan. Siinä ei ehtinyt sen pahempaa tapahtua kuin että Markus veti ekat biisit ilman basaria monitorissa. On varmaan mukava soittaa supertempo tuplabasarinuputuksia kuulematta siitä mitään. Mulle se tuli toiseen basari kanavaan, joka meillä ei ole käytössä.
No se selvis sitten. Onneksi en ehtiny vaihtamaan inserttiä siihen väärään kanavaan.
Mitäs muuta. Ihan peruskauraa taas olosuhteet huomioon ottaen. MH3 on ihan kelpo tiski. D-Two on ihan kelpo delay. Siinäpä olennaisimmat. Kyllähän työ tiedätte. Kaikki on varmasti käyny Gloriassa.

Sitä en tiedä, onko järkevää että kaljapuoli oli yläkerrassa. Lavan edessä oli nimittäin melko väljää. Ei sillä että muuten olisi hirmuinen tungos ollut. Voipihan se tietysti olla että bändissäkin on vikaa mutta aika vaisua porukkaa on ollu viime keikoilla.

Huomasin että oon ihan luokattoman huono turisti. Jäi kuvasaldo taas melko ankeaksi.
Tässä kuitenkin muutama niin ei ihan ilman tarvii olla. Tähän on tultava muutos ensi viikosta alkaen.

Check


Valo-Pentti


No stage diving.


Nyt pitäis alkaa kattelemaan että mitä ottais reissuun mukaan. Jos tässä tulee vielä pari päivää tälläkin viikolla oltua pois kotoa niin tulee sunnuntaina kuitenkin taas kiire ja jotain unohtuu kotiin. Ei olis ensimmäinen kerta.
Sunnuntai-iltana lähtee laiva Germaaniaan. Joulukuussa Ruotsinlaivahelvetti tuo takaisin.
Ensitöikseni kuitenkin skannaan passin. Joku semmostakin haluaa katella. Saapahan hyvät naurut. Kuva on kuin poliisin rekisteristä. Vähän hätäpäissään joskus oli käytävä kuva ottamassa kun piti saada passi ja oli homma taas tullut jätettyä siihen kuuluisaan ja meillä päin erittäin suosittuun viimetinkaan.

Tutkiskelin tuota rss-feed-hommelia ja en tiedä että mitä mutta jotain mie oon varmaan onnistunut häsläämään tuolla html-puolella koska siellä ei ole myöskään linkkiä vanhoihin posteihin. Liian helppoahan tämä olis ollutkin.

U. Pentti

Ei kommentteja: