29.12.2007

Selvisinpäs

Joulusta siis. Ei kuulu meikäläisen suosikkijuhliin. Ahdistavaa aikaa.
No mutta se on nyt onneksi takana päin.
Pukki tosin toi Pink Floyd –kirjan, joka oli mieluisa yllätys.

On tullut lähinnä lomailtua joulun ajan. Ennen joulua käytiin Pekan kanssa keikalla aika eksoottisessa paikassa. Niinivaaran kaupunginosassa siellä vaaran päällä on Kolumbus-merkkinen lähiökuppila, johon oli tilattu esiintymään paikallinen 90-luvun Suomi-discosta vaikutteensa ammentava nimi-ihmetys nimeltään Klaus Thunder & Ukkosmaine. Mahtava orkesteri. Klaus ja kosketinsoittajansa Wilhelm Meister tilasi meidät hoitamaan saliäänen sekä taltioimaan keikan. Pekka on tehnyt tehnyt Ukkosmaineelle etupään useammin kuin minä joten luovutin suosiolla sen homman Pökön vastuulle. Itse tarkkailin että nauhoitus sujui eikä urpot kaada kaljaa MacBook Pro -merkkisen studion päälle. Ainoastaan pari kertaa joutui vähän kovemmin älähtämään. Ihme homma vaikka oli tupa niin täynnä kuin vain mahdollista. Ja varmaan aika paljon enemmänkin.

Melko mielenkiintoiset kamat oli paikallinen karaokefirma toimittanut paikalle. Pienellä mielikuvituksen käytöllä kuitenkin tästäkin keikasta selvittiin. Saa nyt sitten nähdä että miten se äänitys onnistui.

Eilen kävin taas palaveeraamassa ensi vuoden kuvioista. Ihan hyvää meininkiä on luvassa. Kerrankin ollaan ajoissa liikenteessä.

Uudenvuodenaaton suunnitelmiin kuuluu räjäyttelyä ja uuden liekinheittimen testailua.
Mietin että jos ei mitään säälittäviä raketteja tänä vuonna hommais ollenkaan kun on oikeeta asiaa luvassa.

Palaillaan taas kun on asiaa.

Ei kommentteja: