8.1.2008

Uusi vuosi - samat vanhat jutut

Mitähän kaikkee tässä nyt on tapahtunut. Vuosi vaihtui. Niin kuin näihin aikoihin vuodesta on yleensä tapana. Siinä ei mitään sen ihmeellisempää.
Käytiin tosin vähän paukuttelemassa, joka toi vähän vaihtelua ja mielenkiintoa päivän teennäisyyteen.

Pari kuvaa todisteeksi.

Perinteisempää:


Ja sitten vähän miehekkäämpää:



Älä kokeile kotona! Tämä tehtiin valvotuissa oloissa ammattilaisten toteuttamana ja viranomaisen luvalla.

Kokoluokan hahmottamiseksi: Kuvat on otettu n. 30m päästä. Keskellä menee tie.

Mie alan muuten olla sitä mieltä että ilotulitteet pitäisi tehdä luvanvaraisiksi. Norjalaisethan tätä on kuulemma suunnittelleetkin jo. Kun ei turot vaan opi niiden kanssa tulemaan toimeen. Koko ajan saa varoa että mistä päin joku ampuu raketilla.
Nytkin sattui ihan lähipiirissä tämmöinen tapaus kun räjähti joku vitun papatti meikäläisen naaman edessä. Meni nimittäin viimeinenkin juhlafiilis siinä.
Ja sitten se on vielä semmoista täysin aivotonta rätkyttelyä. Yöllä seurasin kun joku jannu pistää muutaman paketin Thunder kingejä taivaalle samasta paikasta perä jälkeen ihan vain sen takia että niitä nyt sattui olemaan. Tämä noin kolmen aikaan yöllä. Meidän pihalla. Kysykää vaan että vituttiko. Perkele!
Sitten kun se rätkyttely alkaa vielä monta päivää ennen aattoa. Ja jatkuu pari päivää uuden vuoden puolella. Heti kun penskat saa vanhempansa pommit ostamaan niin alkaa lähimetsä raikamaan. Täälläkin oli yksi talo palanut kun oli lasten huoneessa ilotulitteet sytyttänyt huoneen palamaan. On varmasti ollut iloinen uusivuosi.
Onneksi tätä ei tarvii sietää kun kerran vuodessa. Vaikka mie kaikesta räjähtävästä tykkäänkin.

Asiaan:

Vuoden ensimmäinen keikka oli viime lauantaina Insomniumin kanssa Karjalantalon Kellariravintolassa joka aikoo näköjään aloittaa virkistämään melko kuollutta joensuulaista livemusiikkielämää. Mikäpä mukavampaa. Vielä mukavampaa on se että se tietää meikäläiselle töitä. Nyt olinkin vierailevan bändin edustamisen lisäksi myös laitetoimittajan roolissa sekä etupään vahtina itselleni. Kamat käytiin lykkimässä aika pitkälti pystyyn jo perjantaina. Lauantaina päivällä lisää. Pimpolakin tuli virittelemään valojaan. Alkuillasta piti sitten käydä kasaamassa paikalliseen ostoshelvettiin firmakisat pystyyn ja takaisin Kellariin. Tässä vaiheessa meinasi alkaa jo harmittamaan. Alkoi nimittäin nälkä vaivata ruumista. Yläkerran ravintolan ruokakello onneksi pelasti roudarin piinasta. Oli muuten aika hyvät mätöt. Sanookaa miun sanoneen. Veikkaan että osa tämän palstan lukijoista tulee Kellarissa jo kevään aikana vierailemaan niin tiiätte sitten itekkin. Herk. Nam.

Ei mittään. Ihan perus veto. Melkein. Tiski ei oikein halunnut totella komentoja. Tai käyttäjä ei osannut käskeä.

Pitää kertoilla tuosta paikasta lisää jos siellä nyt tulee pyörittyä ja oppii paikan tuntemaan niin osaatte varautua. Elää vielä lavan paikka ja kaikennäköiset asiat. Yllättävän hyvin kuitenkin toimii.

Itse asiassa lämppäri Omnium Gatherum oli vuoden ensimmäinen keikka eikä Insomnium jos lähdetään pilkkua nussimaan. Ja lähdetään vaan.

Kuvia ei ollut intoa tällä kertaa räpsiä.

Ei kommentteja: