11.12.2007

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Aika paljon on tullut tässä tehtyä ihan vain ajatustyötä viime aikoina ja pähkäiltyä tulevaisuutta. Mikä kannattaa ja mikä ei? Nyt liikutaan siellä valintojen maailmassa. En pidä tästä paikasta.

Jonkunlaiseen ratkaisuun sentään pääsin. Aika näyttää miten käy.

No mutta sen olen ainakin saanut päätettyä että iPod Touch on saatava. Ihan perkeleen kallis laite semmoseks. Ja ihan jonninjoutava.

Huomenna onkin muutaman vuoden tauon jälkeen ihan perus kantoapukeikka. Nightwishin kulkue saapuu Joensuuta ilahduttamaan Areenalle. Eli sinne siis. Ei tee joulubonukset ainakaan pahaa meikäläisen tilillä. Pääsee vielä vakoilemaan että mitä metkuja Aholan Kimmo on keksinyt. Mikä on mukavaa.

Semmonen juttu tuli vielä mieleen tuolta Saarbrückenistä kun sieltä nyt ei paljon muuta hyvää jäänyt mieleen niin Anatheman Danny Cavanagh oli siellä hengailemassa ja tuli aina välillä bäkkärille turisemaan meidän kanssa. Ihme hippi oli koko äijä. Mutta hyvänlaatuinen sellainen. Kaverikuvat tuli otettua ja semmosta.
Eli ei ollut ihan turha päivä sekään.

3 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Älä siihe ntouchiin lähe. Eihän siinä oo kun 8 giganen muisti sisällä. OStin ite just edelliseltä retkeltä 80 gigasen classicin, on hyvä ei oo kaatunu vasta kun kerran ;)
Mut siis nyt mahtuu biisejä eli ihan ton kovotilan takia valkkaa joku muu kun se touch.

Urski kirjoitti...

Isompaan malliin mahtuu 16 gigaa. Sitä suunnittelin. Eihän se hirmusesti oo mutta ei mulla oo koneessakaan 80 gigaa enempää tilaa joten joku isompi soitin tuntuu lähinnä naurettavalta.

Viltsu kirjoitti...

Ei mullakaan oo läppärissä kun 80:n kovo, mut mätein silleen et siirsin kaiken musan ulkoselle kovolle ja sieltä latailen tota iPodia, tuli heti 40 gigaa vapaata läppärille.