24.1.2008

Ei ihmeempiä mut aina jotain pientä

Mitähän tässä on taas tapahtunut. Ei kai paljon mitään.

Klaus Thunderin keikkataltiointia ollaan Pekan kanssa miksailtu kasaan pariin otteeseen. Olisi tarkoitus saada se valmiiksikin joskus. Sekoaa vaan pää jos sitä liikaa duunailee. Sen verran rajua touhua oli se joulukuinen ilta. Huomasi myöskin taas noiden heikompilaatuisten langattomien tason. Klausilla (käytetään nyt niitä taiteilijanimiä kun semmoiset kerran on pojat keksineet) oli joku mikä-lie-merkkinen langaton joka suhisi ja pätki niin kuin niillä on tapana. Soundi on myös aika kylmähkö verrattuna Wilhelmin taustalauluun jossa oli SM58.
Pekka on tehnyt melkoisen editointiurakan siivoillessaan pahimpia suhinoita ja muuta dädää sieltä pois.

Ensimmäisen sessionpäivän iltana käytiin muuten taas myös keikalla samaisen aktin kanssa. Riston lämppäyskeikka Kellarissa. Pekka keulassa. Mie tein tällä kertaa valot. Herra ties milloin viimeksi on tullut valoja tehtyä. Eipä ollut paljon tekemistä. Kuusi kanavainen tiski, jossa ei ollut edes flasheja. Aika taiteellista diskoa siis tuli väännettyä. No eipä ollut paljoa paineitakaan.

Viime perjantaina kävin tekemässä jonkun jampan synttäribileissä pari bändiä. Lähestulkoon legendaarinen Kurosen Timppa veteli lisäksi yhden. En muista mitä lie olleet orkesterit nimeltään. Rankemman puoleista mättöä olivat kaikki. Siitä ei sen ihmeempiä kerrottavia jäänyt.

Huomenna eli torstaina Bepoppiin ja perjantaina Amarilloon hommiin. Noiden väli pitää perjantaina roudata. Sisähommia siis pari päivää. Ja lauantaina palaveri taas kevään keikkojen tiimoilta.

Oiskohan tässä muuta kerrottavaa. Eipä juuri. Yömyöhän otin taas kuunteluun. Ai että se on silkkaa timanttia. Suosittelen. Levykauppaan mars! Serpien kylässä on hakusana, jota myyjälle tulee hokea. Pitäis miunkin ettiä loput jostain. Kahtena boksina on julkaistu nyt koko sarja. Yhteensä siis 17 levyä laatuviihdettä.
Pedron ja P-P:n radiohupailuja ovat nämä siis jos joku ei tiedä. Joka paikka on taas kipeenä nauramisesta.

Täältä tähän.

3 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Ekan boksin mukana tulee joku tunnin radiohaastettelu ja tokan boksin matkassa hellyysilta eli ihan eka yömyöhä ikinä. Ostin eka niitä irtona sit sen ekan boksin ja sit irtona taas ja nyt ton tokan boksin eli on tuplia mutta toisaalta nyt on myös kaikki ekstrat.

eksaviha kirjoitti...

Yömyöhät löytyy ainakin Hesan HongKong tavaratalosta. Eli ku tuut taas maalikylille niin sinne...

Urski kirjoitti...

No nyt ei ymmärrä. Mihin maalikylille? Mie oon maalta. Mikä menee nyt ohi?

Mulla on kans noita irtotuplia muutama.
Levykauppa Äxän valikoimassa näyttää olevan koko tuotanto. Kotiinkannettuna seuravaana päivänä. Ei paha.