18.6.2007

Rokkia tanssimestaan

No heipä hei.
Viikonloppuna kirjoitin jo yhden tekstin mutta teki yhteys tenän juuri lähetysvaiheessa ja juttu meni bittiavaruuteen. Tästä lähtien pitää kirjoittaa jutut valmiiksi ennen blogiohjelmaan siirtämistä.
Niin. Asiaan. Viime viikolla tehtiin Pekan kanssa taas vähän säätöhommia. Langattomissa kuunteluissa on ollut vähän ongelmia kuuluvuuden kanssa. Pekka tilasi piuhaa ja liittimiä joista näppärinä rakentelimme lisäantennit lähettimien perään. Ystävämme Jone väsäsi vielä mikkiständiin kiinnitettävän adapterin johon antennit sijoitetaan. Kyllä nyt kuuluu. Ja säästettiin tällä ratkaisulla reilu tonni rahaa. Toki semmoinen suuntaava antenni olisi kova juttu mutta vähän kallista lystiä ovat ne vermeet kaikkine lisukkeineen. Näillä mennään toistaiseksi.

Perjantain ohjelmassa oli pistokeikka Helsinkiin. Popparit olivat menneet omia menojaan kuka milläkin ja milloinkin. Otettiin poppareiden korvikkeiksi kuitenkin pari kyytiläistä että saatiin sopiva meteli bussiin ja tunnelma kohdalleen.
Keikkapaikkana oli tällä kertaa Sokos Hotel Presidentin kellarissa sijaitseva klubi. Tai joku tanssipaikkahan se lähinnä on. Keikan aikana tuli joku itseään esittelemättä (tietenkin) kertomaan kuinka hänen dB-mittarinsa huitelee 85 ja 90 välissä, että voiskohan hiljentää kun tulee aika kovaa. Just. Olin antanut itselleni kertoa että tällainen olisi odotettavissa. Tähän tasoa laskemalla varautuneena oli muutenkin jo ongelmia kuulla, mitä on tekemässä. Oli sen verta hyvä yleisö että meinasi Marjan laulu peittyä heidän otettuaan homma haltuunsa. Kiitos paljon! Ja kiitos myös muille yleisöille, jotka ovat keikoille vaivautuneet. Hienoa meininkiä on nimittäin ollut. Taisi tauko tehdä hyvää. Jaksaa porukka taas innostua.

Ja mikä on kanssa hienoa, on se että Heikki on ilmeisesti alkanut nauttimaan nappikuuntelustaan. Laski lavamökä jonkun verran ja taitaa mies kuullakin jotain. Hyvä yhdistelmä.

Keikan jälkeen normaalisti kamat autoon ja epänormaalisti kotimatkalle. Ja vielä epänormaalimpana Elli ratissa ja ainoastaan mie kyydissä. Pekka hyvästeltiin kellarin rampilla ja nokka kohti Karjalaa. Sinnittelin hereillä Mäntsälään asti, jossa laitettiin tankki täyteen ja sen jälkeen nukkumaan. Aurinko oli noussut jo aikoja sitten. Heräsin pari kertaa tupakalle ja kerran kuselle. Eli Ellin autokoulu oli tuottanut tulosta.


Pekan näkymä lavalta.

Mun lauantai menikin sitten ajohommissa. Piti kuskata polttariporukkaa. Naisten. Jo vain. Ei ollu niin paha nakki miltä kuulostaa.

Ensi viikolla Kalajoen juhannusfestivaalit. Mitähän muuta sitä juhannuksesi keksisi? Eipä oo kerinny miettimään.
Syksyksi on tulossa oikeata extrakivaa vähän muissa merkeissä. Siitä myöhemmin lisää. Nyt menee viikot aika tehokkaasti Ilosaarirockia järjestäessä. Menin ottamaan stage managerin pestin. Hyvällä mallilla alkaa olla. On muuten hienot kekkerit taas tulossa. Liputkin menivät taas ennätysajassa.

Eipä kai tässä muuta.
-M-

Ei kommentteja: