2.6.2007

Kuningasmeininkiä

No ei nyt ihan mutta ihan mukava viikonloppu oli viikko sitten. Hartolassa järjestivät hurjat Kunkkurock-nimisen tapahtuman/pikku festivaalin. Sinnehän sitä porukalla mentiin jo perjantaina. Ryhmän koostumus oli Sami: FOH, Cane: valot ja mie tein lauantain päätapahtumassa monitorit ja ajoin "autoa". "Autosta" lisää myöhemmin.

Perjantaina siis mentiin paikalle hieman ennakoidusta myöhässä itsestämme johtumattomista syistä. Kamat pystyyn ja rokki soimaan. Perjantai-iltana oli avajaisklubi, jossa esiintyi bändi, jonka nimi jäi miulta jo unholaan. Hyvin soi Samin uusi KV2-läjä. Mie keskityin lähinnä ollennaiseen oheistoimintaan.

Lauantai oli yli puolen päivän kun pääsimme takaisin työmaalle. Kamat ulos baarista ja roudaus baarin viereiselle pihamaalle. Telttajuhlat. Ja minkälaiset. Vettä sataa ja ilma on sanottaisko kosteahko siellä viimeeksi viime vuonna leikatulla nurmikolla. Kamat taas pystyyn ja rokki soimaan. Kamoina XRM, LA:n EQ:t ja Turbosoundin kulmat.

Ihan perusmeininkiä koko ilta lukuunottamatta viimeisenä vetänyttä SF-Bluesia. Voi hyvänen aika kuitennii. Olipa hieno keikka! Ja hienoja ammattilaisia koko porukka. Ei paljon turhia ihmetellä. Katottiin ennen keikkaa pikaisesti muutaman kanssa että lavalla on hyvä olla. Silvennoinen ilmoitti että hänelle kelpaa monitoriin sama kuin Raittiselle. No mikä ettei. Vaikka sama. Ilmeisesti kelpasi. Loppu keikan fiilistelin Hammondin+Leslien soundia. Hienoja vehkeitä. Ja Jukka Gustavsson on hieno mies.

Loppu menikin normi tohinoissa. Kamat "autoon" ja kiitoon. Nyt päästiinkin tähän "auto"jupakkaan. Olipa nimittäin paskin kottero, millä olen eläissäni joutunut ajamaan. Voi vit. Ei naurata vieläkään ajatella sitä touhua. Pakettiauto täynnä ääni- ja valorojua ja kolme ukkoa. Ja siinä helevetin lotjassa ei toimi jarrut. Ei siis oikeestaan millään tavalla. 30km ennen Hartolaa kaasun hirttäminen ei loppupeleissä edes yllättänyt. Sami esitti MacGyver-taitojaan tekemällä puhelimen laturin piuhasta palauttimen kaasupedaaliin, jota loput kilometrit vielä oivasti operoi. Kaikille varkaille ja muille luikureille tiedoksi että siinä rotiskossa ei myöskään toiminu tavaratilan ovien lukot.
Onneksi saatiin jarruihin joku tolkku paluumatkaksi. Oli edesvastuutonta ajaa sillä. Anteeksi. Ei käynyt onneksi kuinkaan.

Kiitos Hakki ja kaikki muutkin tapahtuman järjestäjät! Meitä kohdeltiin todella mainiosti. Olisi vaan suuri yleisö saanut löytää myös paikalle. Ens kerralla sitten.



Mie palailen ehkä kohta asiaan. Kolmen tunnin päästä alkaa Stella-kiertue. Porukka on tod. näk. nukkumassa vielä. Mie heräsin jo monta tuntia sitten. Pitänee nukkua matkalla. Mutta siitä lisää myöhemmin.


-U

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.