5.6.2007

No niin. Eka keikka takana.
Kamoja pakkailtiin pitkin viikkoa. Mulla ei ihmeempiä muutoksia tullut. Efektiosasto vähän muuttui entisestä ja sain vihdoin kauan kaipaamani frontfillit (aavistuksen liian pienet tietenkin). Eipä noita omia PA-keikkoja ole kuin muutama. Siinä suhteessa säädettiin aika paljon ylimääräistä kamojen kanssa kun lähinnä festarivetoja on tulossa. Monitoriräkki saatiin kuitenkn hyvin kasaan. Se on nyt aika kompakti paketti. Pitää tehdä siitä joku esittely jossain vaiheessa.

Eka keikka oli siis Espoon Tapiola Gardenissa. Ei kuulu miun suosikkeihin. Ensinnäkin roudaus on n. puoli kilometriä. Apukäsiä yksi. Tosin sitäkin innokkaampi. Kiitos hänelle. Auto ei mahtunut sinne luiskaan eli jäi aika hyvin keula pystyyn. Helpottaa tosi paljon painavien kamojen kanssa. Varsinkin kun isoimmat on pyörillä. Nehän ei tunnetusti lähde itsekseen alamäkeen. Tila on myös vähän sinne päin. Oma poka nousi vanhalla tottumuksella mutta splitteri meinasi aiheuttaa pari harmaata hiusta. Paska. Ja yksi SGM -skanneri oli keksinyt levitä just ennen tosi toimia. Paska.
Tsekin jälkeen kävin nukkumassa univelkoja pois. Oli tarkoitus kirjoitella tänne jo matkalla mutta huomasin ettei kannata herätä yöllä kolmelta jos lähtö on vasta kasilta. Aika aneemista oli alkumatka. Loppumatkasta jutut jatkui samasta mihin uudenvuoden päivänä jäi. Juu. Ei siitä sen enempää.

No se keikkahan oli semmonen. Ihan perusveto. Miun mielestä. Kitarahommat rupesi toimimaan uudella tasolla kun vähän muutettiin systeemiä. Tulee stereota ja kaikkee muuta mielenkiintoista. Uusi laulumikki (e935) ei vielä täysin todistanut nerokkuuttaan mutta emme menetä vielä toivoa. Toivo elää suuremmissa lavoissa. Paha vuoto-ongelma edelleen.
Auton pakkaaminen aamuyöstä ei myöskään kuulu suosikkihommiini. Mutta eipä muu auta. Aika leppoisasti homma loppujen lopuksi meni (kiitos kantoapukaverin).

Pekka punnertaa


Ensi viikonloppuna olisi kaksi keikkaa joista toinen on festariveto. Sitten katotaan miten meidän uudet ratkaisut toimii. Nopeuttaako ne vai ei. Ollaan siis yritetty vähentää kaikkea ylimääräistä kamaa kyydistä pois. Rumpuihin mm. tarvitaan kaksi mikkiständiä kahdeksalle mikille. Yhden sais vielä otettua pois kun löytyis snarelle sopiva clamppi. Saiskohan lauluille kans semmoset clampit? Vois ruuvata kaulaan kiinni. Täytyy lähteä kokeilemaan.

M

Ei kommentteja: