16.12.2007

Yökala

Meni miun vakoilusuunnitelmat vituiks heti kättelyssä. En kerinny yökalaa sanomaan kun Kimmo jo oli esittelemässä subbasia ja pyytämässä katsastamaan että miten heillä on mikitys hoidettu. Voi hevon sun helvetti että näin se homma pitääkin tehdä. Mie en siis oikeesti ees tienny että K&M:n valikoimassa on tuommosta tavaraa vaikka oon kovasti yrittänyt sitä katalogia tutkailla. Lähtökohtanahan siis on mikkiständien määrän minimoiminen. Ja tämä kyseinen tapaus todisti taas oman kuolevaisuuteni. Voi hyvänen aika kuitenniin. On ollu onneksi kavereilla aikaa pohtia että miten asiat hoitaa mutta ei vaan mulle ois tullu mieleenkään pari noista oivalluksista. Jäljillä ollaan mutta tuossa setissä on semmoisia viritelmiä että ei mitään järkeä. On käytetty sitä mielikuvitusta. Ja kerrankin oikein. Tosin taitaa kariutua uudet hienot ideat jälleen kerran samaan vanhaan asiaan: budjettiin. (Huom! Jos joku on kiinnostunut endorsement-diilistä, niin ottakoon yhteyttä. Tarvetta olis. Sekä Stellalle että Insomniumille☺)
Pari ideaa tuolta täytyy kyllä lainata. Kiitos Kimmo!
Hieno oli systeemi muutenkin. Saksan poikien kamat soi aikastalailla hyvällä soundilla.
Aamuun asti tuli taas Areenalla ihmeteltyä. 20h tais tulla saldoksi tällä kertaa.

Nyt vietän laatuaikaa omassa seurassa kotona. Naispuolisko lähti Tampereelle kattomaan Porcupine Treetä. Ois voinu periaatteessa lähteä itekkin vaan jotenkin tuntuu ettei kiinnosta nyt minkään näköiset keikat yhtään. Joten olkoot.

Viikolla pitäis varmaan lähteä käymään kotopuolessa vanhempien luona ikään kuin jouluvierailulla että ehtii ennen joulua takaisin kotiin ja töihin.

Hyvä Heikki Kovalainen!

1 kommentti:

Viltsu kirjoitti...

Tolla K&M:llä on aika asiallisia systeemejä. Tossa 69 hommassa ei meillä nykyisellään oo ständejä enää kuin lauluissa. Kaikki muut on kiinni jonkunlaisilla klämpellä ja tomimikit on ainoot kun on kiinni siinä itse rummussa, no okei 91 bassarissa sisällä.