6.12.2007

01.12. Helsinki (FI)

Aamulla mentiin ensitöiksemme Satanoxin kanssa kannelle aamutupakalle ihailemaan maisemia ja miettimään ihmisten asioita. Mie heräsin kyllä jo aiemmin. Kirjoittelin blogeja ja yritin kuluttaa aikaa kuunnellen muiden paikoitellen aika karmivalta kuulostavaa kuorsausta. Tupakan jälkeen aamupalat kioskilta. Ruissämpylä, keitetty muna ja kolajuoma. 5€.

Mitä helvettiä teet lauantaiaamuna Helsingissä? Ei minua kiinnostaa yhtään lähteä johonkin kauppoihin kiertelemään. Onneksi oli vaimokkeita tulossa reissumiehiänsä vastaan. Näin myös meillä. Vähän aikaa jouduin odottelemaan toisten hotellissa ennen omaan hotelliin pääsyä. Siellä pari tuntia kuulumisia vaihdellen ja syömingin kautta Nosturille. Olipa mukavaa.
Roudaus oli sovittu tehtäväksi isommalla porukalla kun nyt ollaan kuitenkin Suomessa ja kantoapu ei tunnetusti kuulu ensimmäisiin asioihin, mihin kiinnitetään huomiota.
Muut meni takaisin omiin hommiinsa. Mie jäin Nosturiin hengailemaan ja auttelin samalla taas Tuomasta Amojen setin pystyttämisessä. Siinä on muuten kaveri joka osaa arvostaa saamaansa apua. Ainakin saamastani kossupullosta ja kiitoksista päätellen. Eikä siinä mitään. Mukavaahan se on mukavien ihmisten kanssa hommia tehdä ja mielelläni Tuomasta aina autoin vaihdoissa jos kiire oli. Kiitoksia vain itsellesi. Hieno mies. Toivottavasti tulee joskus mahdollisuus tehdä taas hommia yhdessä.

Nosturi on kaikille tuttu paikka. Siitä ei tarvitse löpistä mitään. Jos joku ei ole käynyt niin pahoittelen. Subbastahan sieltä puuttuu. Muuten ei hirveesti oo valittamista muuten kun että roudaushan on ihan perseestä. CD-soitin ei suostunut lukemaan introlevyjä niin meni vähän kikkailuksi. Onneksi kävin testaamassa soittimen ennen keikan alkua niin kerkesin kiikuttamaan koneen etupäähän ja ajelemaan sieltä.

Hyvä keikka. Loistava yleisö, jota oli paljon. Tällä tsempattiin mm. Ruotsin keikkojen jälkeen kun tiedettiin että porukkaa tulee. Hieno lopetus kiertueelle. Eipä paljon parempaa olisi voinut toivoa.

Ja vielä muutama kuva.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Amorphis tarkistelee.


Viimeinen biisi.


Pikku pilan valmistelua.


Toteutus.


Ja lopputulos.


Toinen pieni pila.

Ei kommentteja: