3.12.2007

27.11. Göteborg (SE)

Päivä alkoi laivamatkalla salmen yli Göteborgiin. Aika hujahti pelaillessa erilaisia arvoituspelejä. Vallattiin ravintolan keulan osa ja saatiin olla aika rauhassa. Vähän nimittäin katteli muut asiakkaat kun mölyttiin siellä. Asiallisesti oltiin mutta lähteehän tämmösestä ryhmästä ääntä ilman ilolientäkin. Meitä on kokonaisuudessaan 23 ukkoa liikenteessä.

Perille päästiin pienen kiertotien kautta. Ensiksi kamat hotelliin. Sen jälkeen herra suunnistaja laittoi keikkapaikan osoitteen navigaattoriin. Ei kuitenkaan välittänyt että minkä keikkapaikan. Löytyihän se Torgatan Göteborgistakin. Tosin kyseistä osoitetta tarvitaan vasta huomenna. Vähän siinä kateltiin että nyt ei näytä ihan rokkiklubin paikalta kun ympärillä oli hienoja putiikkeja ja virastotaloja. 900m meni vain ohi, joten ei paha virhe.

Porrasroudaus. Parvella varustettu pikku klubi. L’Acousticsin ARCSia kaksi puolellaan. Siihenpä se ilo sitten jäikin. A&H GL4000, dbx, TC, SPX. Ihan perushommia. Monitorit etupäästä. Neljä ryhmää on aavistuksen vähänlaisesti. Ahdas ja erittäin kovasti resonoiva lava. Ei kuulemma ollut oikein hyvä olla lavalla kun ukot vain tärisi vaikka monitoreista ei edes tullut bassoa. Talon äijä oli semmonen hiihtäjä ettei kiinnosta uudestaan nähdä. Viidennellä kerralla kun kyselin jo vähän hermostuneena että löytyykö sitä dirkkaboksia bassoon vähän nopeesti vai ei vai lähdenkö ostamaan, niin rupesi tapahtumaan. Tosin hitaasti. Keikan aikana kaveri kyttäili vieressä ja tarkkaili desibelejä. Muutaman kerran samanlaisissa ahtaammissa paikoissa olen autellut Tuomasta Amojen vaihdossa että pysyttäisiin aikataulussa. Nyt pääsi kytkemään piuhaa ja laittamaan mikkiäkin kun ei talon penttiä näkynyt missään. Kulli.

Kantoapu toimi ja oli mukavaa sakkia. Heille kiitos. Ruoasta en edes viitsi puhua. Syömäkelvotonta.

Kattelin vähän aikaa StS:n ja Amojen keikkoja. Yleisö oli lähinnä suomalaisia tai suomensukuisia. Kauheessa kunnossa. Ois saanu olla enemmänkin kun vähän väljäksi jäi sali.
Oma keikka oli kans. Ihan normi veto.

Hotellissa nautittiin Pimpolan kanssa poikien hankkimat Keba-eläinrullat Uuno Epsanjassaa katellessa. Ei saatu vieläkään katottua loppuun asti. Uni tuli taas aika äkkiä.

Ajantappohommissa laivalla.

(Pimpola)

Ajantappohommissa laivalla.


Sticky Fingers.

(Pimpola)

Sticky Fingers 2.


Kiva.


Komentokeskus.


Haloo, kuuluuko? Ei nimittäin näy.


Keikka.


Täällä on ihmisen hyvä levähtää.

Ei kommentteja: