6.12.2007

30.11. Dagen efter metal party

Kävi nimittäin niin että eilisessä tohinassa jätettiin rakas kulkupelimme keikkapaikan pihaan. Sehän se oli taas viisautta. Aamu alkoi rangaistuksen omaisella jalkamarssilla autolle. Pari kilometriä enemmän tai vähemmän kamaa kannossa portaita lähinnä ylös päin takaisin keikkapaikalle meinasi lannistaa useammankin metallisoturin. Pienen tuumaustauon päätteeksi saimme aikaiseksi suunnistaa kohti keskustaa. Parkkipaikan etsiminen osoittautui taas yllättävän vaikeaksi. Sukramin tehtyä muutama u-käännös Tukholman ruuhkassa paikka kuitenkin löytyi. Ja eikun taas. Ajoneuvosta nouse. Ja sitten käveltiin taas niin perkeleesti. Vanhassa kaupungissa käytiin maittavalla pihvilounaalla, jonka jälkeen ostostelua parissa kaupassa ja jalkamarssilla takaisin autolle.
Terminaalissa oltiin hyvissä ajoin odottelemassa laivan lähtöä. Koti kiilui jo silmissä. Seuraavan kerran kun herätään niin ollaan Suomessa! Sehän toimii!
Verovapauskaupasta piti tietysti käydä ostamassa tuliaisia kotiväelle sekä tietysti itselle. Ostokset olivat nestevoittoisia. Kotiväelle semmoisia nesteitä, mitkä saa tuoksumaan hyvälle. Itselle semmoisia mitkä saa haisemaan pahalle.
Mentiin koko porukka hyvissä ajoin nukkumaan. Ihan oikeasti! Mutta miksi, sitä tarina ei kerro.

Rakas automme löytyi. Sitähän pitää juhlia.


Ministerit yrittää päästä laivan.


Laivalle valmistautumista.


Yksi mahdollinen vaihtoehto aikaiseen Nukku-Matin tuloon.

Ei kommentteja: