8.5.2008

18.04.-19.04. Tampere ja Laihia

Tampereen YO-talo on tullut tutuksi viime vuosien aikana. Ikinä se ei oikein ole päässyt säväyttämään. Lähinnä sen hyvin mielenkiintoisen, jopa haastavan tilan takia. Siinäpä se ongelma oli nytkin. Etupää oli vaihtanut paikkaa sitten viime kerran. Pari metriä oli tullut eteenpäin. Ideatasolla hyvä juttu. Ei vaan se karsina siinä ympärillä ole yhtään mistään kotoisin. No eipä näille meikäläinen mitään voi.
Muuten kutakuinkin peruskeikka. Vähän haikea olo oli välillä vedellä neljällä groupilla kahdeksan VCA:n jälkeen.
Kiitokset muuten taas paikan teknikoille. Loistavaa meininkiä! Ässä-porukkaa.
Semmosta olis tosin että jos korjaisitte sen Crestin ennen ensikertaa. Ei tainnu olla montaa liukua, joka ei olis rähissy.

Ei taaskaan kaikki halukkaat mahtuneet sisälle. Oli paikka aika tukossa. Ja jotenkin aika hysteerinen yleisö. Hieno keikka.
Yöllä pistettiin kamat autoon ja bussi hotellille parkkiin. Siinä sitten pieni tekniikan palaveri. Muistaakseni aika hyvä palaveri. Kaikki tais olla kutakuinkin samaa mieltä ja kaikki oli hyvin.

Käytiin siinä kellarissa syömässä. Ihan hieno paikka. Todella hieno. Ja hyvät sapuskat. Ei vaan nälkäisenä tule kuin äkäiseksi tuommoisista annoksista.

Seuraavaksi Laihialle. Tuollakin ollaan oltu joskus ennen. Tuntuu olevan näitä paikkoja, jotka vaihtavat nimeään aika tiuhaan. Helppo roudaus. Ramppi suoraan lavalle. Sehän toimii.
Sama meininki kuin viimeeks. Ei oikein porukkaa kiinnosta bändi vaan keskenään nahistelu. Eihän siinä. Hyvä ratkaisuhan sekin on.
Kamat laatikoihin yöllä ja aamulla työnneltiin autoon.
Nokka kohti uusia seikkailuita.

Ei kommentteja: