4.5.2008

04.04.-05.04. Iisalmi ja Varkaus

Huh. Melkoinen vyyhti alkaa olla taas purettavana keikkajorinoita. On näköjään taas laiskotus alkanut kun ei jaksa viikolla paljon keikkoja ajatella. En tosiakaan katso velvollisuudekseni tilittää, miten perseestä oli missäkin, mutta pitää nyt kuitenkin yrittää kun kerran tuli aikoinaan aloitettua. Pitää tässä lätkän ohessa yrittää vähän muistella.

"Kiertueen" toinen viikonloppu meni vielä vähän treenaillessa toimintatapoja. Mie käsitän kiertueen rykelmänä keikkoja jonka jälkeen tullaan kotiin. Viikonloppujen parin keikan pyrähdykset on vähän semmoista näpertelyä. Ei kerkee päästä edes fiilikseen. No mutta kuitenkin.

Iisalmi oli mulle entuudestaan tuttu. Taas näitä Bepoppeja, joita ei ole kukaan ikinä suunniellut oikeastaan mihinkään. Eikä varsinkaan tätä. Vitti, viis ihmistä lavalla. Ja rivissä, kun ei rumpujen eteen mahdu edes mikkiständi pystyyn. Sinne sekaan valot, kitaraständit, yms. ja yms. Perusmeiningillä kuitenkin taas hoidettiin. Pari Robea tosin jätettiin suosiolla autoon. Martinin setillä aika mielenkiintoinen vedettävä paikka. Leveä mutta lyhyt ja sub-osasto aika tuhti tod.näk. johtuen "uima-allas"-tyylisestä tanssialueesta. Ahdistava paikka mutta muuten hyvä meininki. Porukkaa oli taas hyvin ja keikkakin oli sinne päin. Pientä hakemista vielä kaikin puolin.
Plussaa kantoavun puuttumisesta. Muutaman portaan roudaus oveasta, josta just sai tiskin kääntymään sisään. Toinen vaihtoehto olisi ollut samassa tasossa oleva n. kilometrin työntö käytäviä pitkin hortoillen sinne tänne kääntyillen ja viimeisestä kulmasta ei olis isommat laatikot mahtuneet mitenkään. Semmosta. Kiitti.

Meikäläinen aamulla rattiin ja nokka kohti Varkautta. Välimatka about n. melko sopiva. Jonkun kolleegan blogista muistin lukeneeni että lava on melko pieni joten Jani tilasi lisäpaloja, jotka osoittautuivat tarpeellisiksi. Vähän tiukkaa teki nytkin. Aikainen load-in ja tsekki johtuen häävastaanotossa samaisessa tilassa. Alun hämmästyksen ja pelon jälkeen akustisesti jopa melko miellyttävä tila. Oli peiliä aika paljon lavalla.
Nyt hätäisimmät odottaa pahinta mutta eipä mitään. Järjestävä taho oli hyvissä ajoin liikenteessä ja kysyi että olisiko tällainen millään mahdollista? Ja oli vielä katsonut kalenterista että ei olla kaukaa tulossa. Annettakoon anteeksi. Ja annettiin. Tiukkaa mitääntekemättömyyttä harrastettiin muutama tunti välissä ja keikalle, joka alkoi vihdoin toimimaan. Kaikin puolin.
Tupa täynnä ja meininki melko mukava. Keikan jälkeen kamat autoon ja nokka kohti kotia. Pienessä pöhnässä menikin vajaa pari tuntia rattoisasti. Semmoista palautetta mukana olleelle työharjoittelijalle (käyttää itsestään nimeä: toimitusjohtaja), että aika kehno panostus ja huono motivaatio.
Hotel Oscarin yökerho oli muuten paikka jos kiinnostaa.

Lisähuomautus pelin tiimellyksessä:
Aikalisän ottamisesta ennen kahta viimeistä minuuttia pitäisi saada rangaistus pelin viivyttämisestä.

Ei kommentteja: