6.5.2008

11.04.-12.04. Vantaa ja Eura

Jostain syystä ihan uusi paikka meille tämä Tulisaatana. Tuolla piti joskus aikaisemmin olla keikka muttei ollukkaan. Ja tämän piti alunperin olla Helsingin Presidentissä, vaan ei ollukkaan. Etukäteen olin paljon kuullut puhuttavan pahaa tästä paikasta mutta ei miulla oikeestaan oo mitään piipitettävää. Tämmöstä tää välillä on. Kantoapu oli helvetin noheva.
Päätin omalla setillä vedellä pienen pähkäilyn jälkeen (lähinnä että jaksaako roudata ja kytkeä. Kannatti). Laitoin talon setin etufilliksi auxin taakse. Oli sanonu joku talon tyyppi että kannattaa mieluummin tuoda omat kun talon järjestelmä ei oikein futaa. Eihän se oikein:)

Mitä näistä nyt oikein osais sanoo? Peruskeikka. Ois ollu kivempi vedellä aavistuksen kovempaa mutta oisko ollu taas järkevää? Tokkopa. Keikan jälkeen kamat nippuun ja viihtymään. Perussettiä.

Seuraavan päivän ohjelma olikin taas osastoa: pelko, kauhu, yms.
Euran ja legendaarinen Osman tupa.

Tuttu paikka. Ei ollut ongelmia viime kerralla. Eikä nytkään.
Eikä alettu niitä myöskään hakemaan. Aina ei se joillekin ominainen vaistomainen ja pakonomainen riidan haastaminen kannata. Semmosiakin tyyppejä on vastaan tullut. Onneksi ei lähiaikoina.

Aamulla kamat nippuun ja autoon. Helvetin pitkä kotimatka.

Ei kommentteja: