17.10.2007

Jalometallia

18.08. Oulu, Jalometalli
Festivaalikesä jatkuu. Ja loppuu. Tällä kertaa oltiin heviryhmän kanssa reissussa.
Matkalla perus ajanviettoa: pierua, "huumoria", Rocky Balboa, ostoksia, murha. Kyllä. Sukram teki kylmäverisen murhan pelaamalla pelkääjää pikkulinnun kanssa. Verenhimoinen Transit-kuljettaja vei voiton.


Uhri


Ja verenhimoinen metallisoturi.

Käytiin viemässä kamat hotellille jossa vähän aikaa hengailua ja nokka kohti uusia kohelluksia.
Festarit järjestetään Teatrian tiluksilla, jonka pihalle pystytetyllä päälavalla meillä oli alkuillasta veto. En tiedä vaivasiko ilman viileys vai mikä mutta tähän aikaan päivästä ei oululaiset vielä olleet paikalle löytäneet. Tulivat sitten myöhemmin.
Minua vaivasi kans joku paska olo ennen keikkaa. En tiiä mistä johtui. Ei maistunut edes suosikkijuomani alkoholi. Olo vaan paheni keikan jälkeen. Vähän latisti mielialaa se.

Mutta hyvähän se oli taas vedellä kun oli Livepaletin kamat ja ukot paikalla. Ties kuinka monetta kertaa tänä kesänä. XL-200 + kaikki tarvittavat lisukkeet etupäässä. En valita. Aimo setti Turbon Aspectia ja paljon betonia ympärillä. Vähän innostuin taas rajoja rikkomaan. En pahasti. Kiitos Eero, Perttu ja Panu. Koko kesästä.

Loppu ilta meni olotilasta johtuen miten meni mutta onneksi pelastaja oli saapunut. Ja vielä Saksasta asti. Pienenä poikana kovasti tykkäilin Kreatorista ja huomasin tykkäileväni vieläkin. Paljon. Oli se hienoa.


Meet & greet. Metallityöläisen arkipäivää.


95. Right...





-U-

Ei kommentteja: