24.10.2007

Avautumista

Aloin ihan tosissani säätämään tuota tulevaa rundia. Eli käytännössä ennakkotiedustelua tulevista paikoista ja semmosta. Tietäisi sitten vähän että minkälaiseen paikkaan on menossa. Aika heikko oli lopputulos. Keikkapaikkojen sivuilla vain 7/16 oli jonkunlaiset listat paikan kamoista. Kyseessä on kuitenkin ihan Euroopan mittakaavassa melko merkittäviä klubeja.
Tosin eipä tuo yllättänyt oikeastaan yhtään. Samahan se on vähän täälläkin. No merkittävimmillä areenoilla on ihan kivasti tiedot mutta sitten kun on näitä Sokos Hotel Presidenttejä ja muita joissa jonkinlaista kamaa jopa on. Presidentistäkin tosin saa kamalistat ja muut tiedot mutta mulle ne tuli paperilla ohjelmatoimiston ja basistin kautta. Ja sitten yritin vielä itse hävittää ne. En onneksi onnistunut. Sama taisi tulla Tulisuudelmasta. Onneksi sinne ei tarvinnut mennä.
No mutta kuitenkin.

Mun mielestä pitäisi joka helevetin Bebopin, Amarillon, Kaken paarin ja Vitun saluunan, jotka elävää musiikkia säännöllisesti kansalle tarjoavat, nettisivuilla olla edes tiedot että onko sähköä. Ja paljonko sitä on? Ja monenko kilometrin paassä? Ei nimittäin kiinnosta enää kuulla joltain aiheesta aivan täysin ulkona olevalta ravintolapäälliköltä tai sattumalta puhelimeen osuneelta blokkaajalta että miten on riittänyt sähköt Popedalle ja Apulannallekin että eiköhän se riitä teillekin. Ei meillä ole Popedan kamoja. Vaan isommat. Ja sitten lukea jostain miten Apulanta on jättänyt valot bussiin kun ei sitä sähköä ole riittänyt.
Mitä hevon vitun seksuaalista merkitystä sillä on että ollanko me Abba Normaali vai Popeda tai oonko mie Justin Timberlake vai Big Brotherin Jorma kun siellä sopimuksessakin sanotaan että sitä sähköä pitää olla (se riderihan sinne ei ole koskaan mennyt perille asti tai kukaan ei ainakaan osaa tulkita sitä kohtaa missä sanotaan että lavan välittömässä läheisyydessä pitää olla niitä punaisia isoja töpseleitä joissa vähintään yhdessä tulisi lukea 32A ja yhdessä 16A, ja jos ei ole niin ne pitää hommata sinne)?
Ei pitäisi niin suuri vaiva olla että ottaa ensiksi selvää että mitä on tarjota ja sen jälkeen täräyttää ne nettiin. Varsinkin kun kerran sitä ohjelmaa tarjotaan ja vielä mainostetaan paikkaa jonakin live-baarina (ainut eläväinen on poke joka aikansa kuluksi heittelee pihalle lähinnä zombien näköistä yleisöä eikä meinaa päästää bändiä sisälle). Jos joku siellä ravintoloiden päässä tätä sattuu lukemaan niin ei tarvitse loukkaantua vaan voi ottaa vinkistä vaarin ja saada tulevaisuudessa pisteet kotiin.
Perkele! Anteeks.
Seuraavassa numerossa käsittelemme kantoapua.

Palataanpa asiaan.
Ei ollut tietoja ei. Jo yläasteella unohtunut saksan kielioppi ei hirveesti helpottanut.
En tiiä että jos tuolta lähtisi kyselemään että mitäs kamaa teillä on, tulisiko vastaukseksi että tehän ootte vaan lämppäri, ettehän te mitään tarvii. Ei Saxonillekaan annettu valoja. No en usko. Urheilumieltä pitää vähän varata mukaan. Joku linjalista meiltäkin on kuulemma managementin toimesta lähtenyt. Itse en tiedä mitä se sisältää. Ainakaan millään ulkomaisella kielellä minä en ole semmoista tehnyt. Tosin itse linjaluettelon tulkitseminen ei pitäisi mahdottomia vaatia (paitsi ranskalaisilta) kun ne tulee yleensä tehtyä universaalilla koodilla. Mutta se pieni printti. Täytyy vaan toivoa että lähtenyt info on viime kesäinen että olisi edes ne kanavat oikein.
Mutta muutoin ne paikat joista info oli saatavilla vaikuttivat oikein mukavilta. Ja taitavat kauttaaltaan olla melko isoja paikkoja. Näkyi jotkut vetävän päälle tuhat pörröpäätä. Vielä kun tulisi sitä porukkaa paikalle. Nosturin keikka joulukuussa on kuulemma jo loppuun varattu. Hieno homma. Ja Nosturin sivuiltahan löytyis myös tekniikka jos sitä tietoa kaipaisi. Hyvä Suomi!
Hyvänä asiana kerrottakoon että melkein joka paikkaan löytyy hyvät ajo-ohjeet karttoineen .

Asiasta kolmanteen.
Pekka otti joku aika sitten asiakseen kärytä Messengerissä kun Maikkarin Verkossa-ohjelmassa kompura pumppasi täysin holtittomasti niin ettei ohjelmaa pystynyt katsomaan. Kieltämättä aika rasittavan kuuloista oli se. Itse tuskailin viime yönä kun yritin katsoa Subbarilta Rautaryhmää. Siinä olisi saanut olla edes jonkunlaista tasoittelua. Ensiksi pitää laittaa telkkari kovemmalle että kuulee mitä sanotaan ja sitten kun siellä joku oikein innostuu ja korottaa ääntään niin kartiot repeää kailottimista. Yritä siinä nyt sitten seurata haastattelua ja yrittää olla herättämättä muita saman katon alla asuvia. Pistää vituttamaan.

Taustamusiikki: Lapinlahden Lintujen Wanha suomalaisten poikain vitutuslaulu

Viikon linkkivinkki: Roadiepedia

Söin hirveä.

Jokohan helpottais.
-U-

Ei kommentteja: