27.11.2007

23.11. Utrecht (NL)

Heti Hollantiin päästyämme maisema ja yleinen fiilis muuttui huomattavasti mukavammaksi. Jotenkin piristäväksi. Erilaiseksi. Reilu viikko oltiin Saksassa, joten alkaa vaihtelu tehdä hyvää.

Pieni on paikka mutta ihan hyvän tuntuinen. Bäkkärin seinillä olevien julisteiden perusteella täällä on soittaneet niin Therapy? kuin Porcupine Treekin, joten ei ihan turha paikka. Niin pieni lava ettei toista rumpusettiä saanut mahtumaan järkevästi millään joten vedettiin kaikki bändit Amorphiksen kannuilla. Talonmies oli ihan huippu. Todella ystävällinen, avulias ja puhelias. Kunnon erikoismeininkiä. Sain ensimmäistä kertaa kaikki haluamani kanavat käyttöön. Eli lähinnä lisänä aikaisempaan toiset kitaramikit. Ja kaiken huipuksi vielä haikkaa, rideä ja kiippareita lukuun ottamatta kaikki omiin kanaviin, joten sai säätää ihan rauhassa. Ja olipa kyllä hyvä vetää. Tiskinä MH3 ja räkissä TC:t, SPX90, Drawmeria, BSS ja useampi dbx. Simple but it works, niin kuin talkkari sanoi.
Loppuunmyyty keikka ja tunnelma oli hyvä. Alun jähmeyden jälkeen porukka lämpeni hyvin. Nepä taitaa täällä olla muutenkin vähän hitaammin syttyvää sakkia.
Suomalaisiakin oli yleisössä jonkin verran ja Suomen lippukin liehui. Mukavaa oli.
Paitsi että netti ei toiminut kunnolla.

Ja oli sitä ruokaa sitten kuitenkin. Joku virhe oli tullut. Hyvä.

Pojat on käyneet täällä aiemminkin. Vuosi sitten Satyriconin kanssa. Ei kuulemma ollut juhlimista. Eivät olleet antaneet minkäänlaista bäkkäriä edes. Lavan takana olevalla lastausalueellakin oli ollut tungosta. Nimittäin Satyriconin kuntosali.

Keikan jälkeen pienimuotoista kaljoittelua ja nokka kohti Amsterdamia. Kamat hotelliin ja taksilla keskustaan. Käytiin kattelemassa näyteikkunoita ja pari kuppilaa.

Ota tästä nyt sitten jotain selvää.


Tai tästä.


Parhautta.


Ja muuta.


Sen verran usvainen paikka ettei kunnon kuvaa saanut otettua.


Maisema.

Ei kommentteja: