26.11.2007

21.11. München (DE)

Tullimiehet oli tänään pysäyttäny bussin ja antanu jonkun keksityn sakon. Jotain yli 400 euroa, Saatana, mitä meininkiä.

Ihme klubi keskus. Joku Kulturfabrik. Jotain vanhaa teollisuusaluetta. Metropoliskohan tää oli nimeltään tää klubi. Kunnon oldschool-tunnelma. Varsinkin kamat. Puhkiluukutettu mikälie-PA ja kulmat sekä ihan ihme side-fillit (home made). Edessä DDA Forum (en tykänny) ja perus TC:t, MPX 5jotain, kolme dbx 160A:ta. Niin paskat geitit että ei voinu käyttää. Näissä pikkumestoissa on se ongelma että kun noita kanavia joutuu säätämään silleen että Amoille on omia kanavia mahdollisimman paljon. Yleensä rummut pätsätään ja lauluna on niiden sparekanava, Muuten on saatu Hannun kanssa toimimaan jako hyvin. Ongelmanahan tässä on mm. se että esim. rumpujen dynamiikkaosasto on aina vähän mitä sattuu. Tänään ei ollu rummuissa mitään. Bassossa ja laulussa oli kompurat. Siinä kaikki. Hyvin jylisi. Talon valo-Pentti on kuulemma kulli. Näin osasi valistaa. No mikä ettei.

Taas tuli kuume puoli tuntia ennen keikkaa ja ihan helvetin kylmä. Vituttaa tää sairastelu. Paha olo on, syö tai ei syö. Kaikennäköistä nappia vaan naamaan. Pamia ja kaljaa. Siitä lähetään. Postikorttejakaan ei oo vielä saanu aikaiseksi hankkia. Perkeleen perkele!

Merchandiseen piti tulla tänään täydennyksiä. Eipä kuulunut. Joku Müller on kuittannut, vaan ei kukaan tunnu tuntevan koko miestä.

Volkkarilla on ollu tänään hommaa. Ensiksi meni aikataulut uusiksi kun oli tullihässäkkä. Sitten piti yhtä miestä käyttää hammaslääkärissä. Sitten se on selvitelly kadonneiden paitojen jkohtaloa. Vähän on ukko hermostuneen oloinen. Ja ei oo aikatauluja ilmestynyt seinille. Tuli vasta myöhemmin. Siitähän myökin mennään ihan sekaisin. Se pitää hyvin kartalla että missä pitää olla milloinkin. Älyttömän mukava rutiini on joka päivä tutkia se.

Nyt pohdin että otanko yhen kaljan vai en. Ehkä otan, ehkä en. Mieli tietysti tekisi mutta kun tietää että vois olla parempi olla ottamatta.
Huomenna Aschaffenburgiin. Mitähän mahtaa sieltä löytyä. Jää nähtäväksi.

Assembly Münchenissä. Niiloa lievästi harmittaa. Muilla toimii netti moitteetta.


Metropolis.


Työmaa.


Monitorimaailma. Huomaa uutuuttaan kiiltelevä side fill.


Keikka.


Sali tyhjänä.


Ja täytenä. StS.

Ei kommentteja: