22.11.2007

20.11. Saarbrücken (DE)

Saksan valloitus jatkui aavistuksen misantrooppisissa fiiliksissä. Välipäivä teki tehtävänsä. Saatiin sentään Frimanin kanssa löntysteltyä keikkapaikalle, joka oli tällä kertaa semmonen vähän pienempi. Enemmän Suomi-osastoa. PA oli ihan hirveä. JBL VRX-sarjaa tai jotain. Jokin siinä oli pahasti pielessä koska oon kuullut sen soivan ihan asiallisestikin. Nyt ei toiminu. Diskovehkeet. Kihinä ja ihan saatanallinen jylinä ja välissä ei mitään. Paskalta kuulosti. Kyllä muuten vitutti vetää. Hannu ei myöskään kiitellyt. Ja henkilökunta oli taas ihan pihalla touhusta ja tuttuun tyyliin hitaita.
A&H ML3000 ja peruskauraa. Joku geitti, jonka nimeä en enää muista enkä ollut koskaan kuullutkaan. Yamahan joku SPX50D tai jotain, jota ei myöskään ole tullut vastaan.
Kunnon palautus maan tasalle Sveitsin jälkeen. Rauhallisissa merkeissä hotellille ja nukkumaan. Oli niin masentava päivä ettei jaksanut tehdä elettäkään näiden päivitysten kanssa.

Kuninkaamme ja kunnioitetun rakastetun johtajamme Seppo Rädyn viisaus: Saksa on paska maa, kävi mielessä muutamaan kertaan.

Ei mitään julkaisemisen arvoisia kuvia.

Ei kommentteja: