18.9.2007

Turku 26.07. + Ilosaarirock

Turku oli semmottinen paikka. Teltta asfaltilla ei yleensä tarjoa parhaita mahdollisia akustisia olosuhteita. Tämäkään ei ollut poikkeus. Jotenkin tuntui yleisökin vielä näin varhaisessa vaiheessa päivää välttelevän musiikin rientoja eli läskistäkään ei ollut apua. Rutiinilla hommat pois alta ja hotellille saunomaan ja syömään. Syömäilyä voisi sanoa lähinnä farssiksi. Nälkäisimmät lähtivät tämän anteliaan tarjoilun jälkeen melkein suoraan seuraavaan ravintolaan. Kuulimme että jotkut artistit olivat saaneet syödäkseen oikean aterian. Mielenkiintoista erottelua ilmeisesti joidenkin levymyyntilukujen mukaan tai jotain. Ei naurattanut. Eikä muuten naurata vieläkään.

"Syömästä" päästyämme, joka toimituksena ei kestänyt muutamaa minuuttia pidempään, lompsimme takaisin pääkallopaikalle. Ruokien saaminen kesti sentään tunnin. Muutama makkara ja jotain perunahöystöä. Tuttujen moikkailua kotvasen aikaa ja siitä kuka minnekin. Jossain vaiheessa Pekka oli tajunnut että splitteri oli jäänyt kotiin. No eipä auta. Aamulla puhelin kuumaksi ja Lahdesta hommaamaan korvaavaa tuotetta. Hoitui.

Se nukkumaan meno sitten kuitenkin unohtui. Mikähän lie. Hieno ois ollu hotellikin. Ja mukava sänky.

Tässä välissä oli muuten Ilosaarirockikin jossa toimin Kolmoslavan stagemanagerina. Leppoisaa touhua kun oli etukäteishommat tehty kunnolla. Välillä alkoi tylsistyttämään kun ei ollut mitään sähellystä. Hienosti meni koko juhla. Asuin koko viikonlopun toimistonani toimineessa bussissa lavan takana enkä montaa kertaa asemapaikalta poistunut. Työhön omistautumistako tai jotain?

Hienoja keikkoja oli muutamalla bändillä. Nii ja vedettiinhän myö Insomniumin kanssa siinä samaisella lavalla myös. Hyvä oli Viikin kamoilla vetää ja äijät oli kovassa vedossa myös. Bändi sekä Kuopion ukot. Kiitokset. Ens vuonna uudestaan.

Perjantai-iltana Suloklubilla Stellan kanssa rämpyteltiin täydelle YleX-teltalle. Voi jumalauta että oli hieno meininki. Siinä oli ilman tuntua juhlassa. Janne oli saanut vahvistintehtaalta uuden Monsterin. Itse ei ilmeisesti vielä saanut parasta ulos mutta miun mielestä paras pömpeli mitä tähän asti on ollut.
Meillä on yleensä oma mikkikattaus mukana mutta nyt oli jostain syystä jäänyt pari varastolle. Piti lainata paikan päältä. Heikin Bluesbreakerissa ei Neumann ollut ollenkaan huono. Pitäisköhän pistää pari tilaukseen?

-U-

Ei kommentteja: