19.10.2007

Pommihommia

Tästäkin on nyt jo reilu kuukausi mutta taidan jonkun jorinan tästäkin raapustaa.

Eli syyskuussa tuli vietettyä viikko Jämsässä tekemässä miesten hommia. Siellä järjestettiin joku Pohjoismaiden suurin värikuulasotaturnaus. Näin väittivät. En mie näistä tiedä. Mutta kyllä niitä ukkoja siellä oli. Satoja. Hyvät rähinäthän nuo sai aikaan. Mukava oli tuomarin valtuuksilla seurailla touhua paikan päällä. Eivät saaneet ampua meikäläistä niin mikä ettei.

Meidän ryhmä oli tekemässä pyroja erien alkuun ikään kuin tulenkuvauksiksi ja fiilistä luomaan. Eriä oli kolme ja lähtöpaikkoja kolme eli joukkueitakin oli kolme. Kaikki vastaan kaikki. Eli yhteensä yhdeksän kenttää pistettiin ilmaan päivän aikana. Aineena dynamiitti.

Ennen varsinaisia kisoja meni muutama päivä rakennellessa ”helvetin konetta” eli rantakirpun katolle rakennettiin tykkitorni jossa oli kaksi värikuulamerkkainta=asetta (älkää kysykö että miks sitä sanotaan merkkaimeksi), jota ohjattiin kirpun sisältä PSP-tyylisellä ohjaimella. Tornissa oli kamera ja ohjaimessa näyttö josta sai vähän osviittaa että mihin piiput sojottaa. Hirmu peli tuli siitä. Kävin yhdessä erässä koeajamassa tykin. Ai että. Hyvä meininki. Muutaman osumankin sain. Sekä viholliseen että itseeni.



Yhtenä päivänä käytiin tekemässä koeräjäytyksiä. Testattiin dynamiitin vaikutus tuhkaan ja heinäpaaleihin. Hyvin toimii.

Mukavan leppoisa viikko kaiken kaikkiaan. Joka päivä tuli saunottua ja vähän grillailtua töiden jälkeen. Ajoin ensimmäistä kertaa autolla seinään joka sitten myöhemmin tuhottiin kokonaan. Aseitakin oli mukana. Mukavaa vaihtelua arkirutiineihin. Näitä pitäis tehdä enemmänkin.

Kuvia tuli otettua lähinnä kaikesta epämääräisestä ja arkaluontoisesta joten jätettäköön ne pois. Räjäytyksistä on videota. Niitä en tänne viiti laittaa.
Tässä nyt kuitenkin jotain.



Testataan muovikanisterin lento-ominaisuuksia.




Nuotio


Seuraavassa jaksossa päästäänkin varmaan takaisin reaaliaikaan. Nyt täältä tähän.

-U-

Ei kommentteja: