3.5.2007

Vähän iisimpi keikka.

Joku aika sitten tuli käytyä tekemässä kansanmusakeikka. Tai mitä lie ollut? Lovefolkiksi itsensä määrittelivät. Ja olipa muuten hieno bändi! Neljä jannua veti ei niin perinteisillä akustisilla soittimilla. Oli avainviulua, tavallista viulua, huiluja ja erilaisia mandoliineja sekä akustinen kitara (basisti ei ollut tällä keikalla mukana). Sibiksen jätkiä olivat eli taitoakin löytyi.

Ja mikä hienointa meikäläisen kannalta: ei tarvinnu viedä kuin yksi di-boxi ja neljä viiskasia. Loput toivat mukanaan. Oli kaikkia hienoja etuasteita ja muita. Ei voi sanoa muuta kuin että mahtavaa. Pieni PA sälppeineen vietiin paikalle ja siinäpä oikeestaan kaikki. Ysin jälkeen olin jo kotona. Näitä saisi olla useamminkin. Viime kerrasta on jo melkoinen tovi.
Noissa joissain konserttisaleissa on vain se vika että niitä ei ilmeisesti aina suunnitella siihen käyttöön (konsertteihin). Varsinkaan jos sinne pitää viedä vähänkin suurempaa kalustoa. On nimittäin porrasta joka suuntaan. Tosin on sitten näitä uudempia hienoja laitoksiakin, joissa voi ajaa vaikka bussin sisälle.

Stellan tiimoilta ei varsinaisesti ole mitään uutta kerrottavaa. Pientä säätöä ollaan tehty suuntaan ja toiseen. Nyt odotellaan vaan keikkoja.

Lähiaikojen TOP-5:

Nine Inch Nails: Beside You In Time -DVD
South Park -TV-sarja
Heroes -TV-sarja
Koti -paikka
Tee -juoma

Ai niin. Se lovefolk-bändi oli Kouon frouva. Kannattaa käydä kattomassa jos tykkää vähänkään sen suuntaisesta menosta.

Kamerakin oli mukana mutta laukussa oli ilmeisesti parempi olla. Pitää yrittää tulevaisuudessa vähän skarpata kuvien tiimoilta.

Ei kommentteja: