7.4.2007

Hommat selviää lisää.

Eilen oli pitkästä aikaa koko Stella-ryhmä kokonaisuudessaan koolla. Olipa mukavaa. Jäbät (sis. yks tyttö) treenailee uutta matskua. Innolla odotan, mitä on poijjaat saanu aikaiseksi. Huomenna pitää mennä vakoilemaan.
Ryhmäämme on myös saatu uusi jäsen. Nyt meillä on ihan oikea valotyttö. Sekin on mukavaa.
Nyt täytyy toivoa että saadan kaikkia uusia leluja mitä meille on vähän lupailtu. Valoja ja tiskejä ja sun muuta. Uudet lelut on kivoja.

Torstaina kattelin hetken telkkarista Idols Awardsia (vai awardseja?). Olipa melkoista touhua. Eipä vakuuttanut ohjaajan toiminta ei sitten yhtään. Meidän popparit oli kuulemma kaikki paikalla mutta Jannea ei esimerkiksi näytetty kertaakaan koko shown aikana. Turpon näin vissiin kerran. Onneksi sentään Heikin kitara näkyi ja Matti oli kuvissa. Sekä tietysti Marja, jota kuvattiin kiitettävästi. Lähinnä takaa. No. Se on semmosta. Tuosta voisi jatkaa vaikka kuinka mutta on ehkä parempi että ei. Se siitä.

Täytyy myöntää että en muutenkaan juurikaan ole Idolsista innostunut. Vaikka sivuvaikutukset mm. omaan elämääni ovat olleet jollain tavalla merkittäviä, niin ajatuksia tämä kyseinen formaatti silti herättää. Lähinnä negatiivisia. Sen verran viimeisintä kisaa tuli puolipakolla seurattua (meidänkin taloudessa joku sitä suht aktiivisesti seurasi) että oma suosikki sieltä löytyi mutta ei näköjään laulutaidolla tuota kilpailua voiteta vieläkään. Liian aikaisin tippui hän. No. Viihde on viihdettä ja sitä pitää viihdettä haluavalle kansalle tarjota. Sinänsä siinä ei väärää ole koska moni siitä ilmeisesti valoa saa elämäänsä. Mie en vaan ymmärrä. Olenko vajaa?
Tästä aiheesta jatkaminen toisi loputtomn suon. Siis lopetan.
Toivottavasti voittaja(t) käyttävät/osaavat käyttää saamansa huomion hyvin.

Tänä iltana ajattelin käydä ihan asiakkaana katsomassa bändiä. Nykyään aika harvinaista toimintaa on siis luvassa. Mikä on mielenkiintoisinta, niin lämppärinä on bändi, jossa itsekin jonkun aikaa soitin. Toivottavasti menee livedebytointi hyvin.

Palaillaan.

Ei kommentteja: